Workshops

Een muziekworkshop van LIMAI is een hele speciale muziekles, waarbij iedereen betrokken wordt om actief mee te zingen en spelen. Samen muziek maken is erg leuk om te doen. Uit onderzoek blijkt dat muziek maken zowel cognitieve als sociale vaardigheden bevordert.

De ingrediënten zijn zang, muziek maken op instrumenten, presenteren, acteren, improviseren en componeren.

Materiaal
Al het benodigde materiaal wordt meegebracht door LIMAI.

Locatie
De lessen vinden plaats op uw school of binnen uw instelling.

 

Poes poes en Pan | Voorstelling voor kleuters

Zwarte Poes is onhandig, ondeugend en lang niet zo muzikaal als zijn vriendje witte Poes. Witte Poes kan heel mooi zingen, terwijl zwarte Poes herrie maakt op de viool.
De poezen komen naar je toe met een enorme pan. Wat zit daarin? Zwarte Poes hoopt op iets lekkers om te eten, maar… het zijn instrumenten!
Zing, speel en dans mee met Zwarte Poes en Witte Poes tijdens hun zoektocht naar eten.

Lize en Maite zingen tweestemmige liedjes waarbij ze zichzelf begeleiden op gitaar, melodica (en een klein beetje op viool). De kinderen nemen actief deel; ze worden betrokken bij het verhaal en ze spelen en zingen mee met de liedjes.

Muzikaal Monsterleed

Groep 1 t/m 4

Er was eens een monster. Een harig, muzikaal monster. Hij heet Olaf… Hij komt op bezoek in je klas. Hij laat een film zien, maar door hem is de film zonder geluid. Kun jij Olaf helpen?

BAM! Percussie

groep 5 t/m 8

BAM! Harde meppen en zachte tikjes. Swingende ritmes en aanstekelijke beats. Bij BAM! hoor je het allemaal.
Met simpele muzikale trucs behalen we al snel een spectaculair klinkend eindresultaat.

Victor, vlieg je mee?

Groep 1 t/m 2, peuters

Dit verhaal gaat over Victor. Een verlegen lief vleermuisje. Als er kinderen bij zijn duurt het altijd even voor hij zich laat zien, maar als we voor hem zingen komt hij wel tevoorschijn! Victor vlieg je mee is een meespeelvoorstelling voor peuters en kleuters.

Ongelofelijke Herrie

Groep 1 t/m 8

Workshop filmmuziek en workshop fotografie voor het basisonderwijs. Superheld “Ongelofelijke Herrie” komt naar je klas en jij moet hem helpen!

Boom-aye!

Groep 5 t/m 6

Spelen op boomwhackers, een lied zingen en daarna horen dat het muziekstuk en het lied te gek samen klinken. Tot slot voegen we ook nog een dikke beat toe.

Zing Ed

Groep 5 t/m 6

Ed. De vrolijkste, meest hyperactieve eekhoorn van het bos krijgt iedereen aan het zingen! Klik hier voor meer informatie.

Workshops VO

voortgezet onderwijs

De muziekworkshops voor het voortgezet onderwijs zijn eigentijds, fris en vernieuwend. De creativiteit van de leerlingen wordt uitgedaagd en hun muzikale vaardigheden worden ontwikkeld.

Vindt u niet wat u zoekt?
Wij maken ook workshops op maat!Meer informatie