Aanbod VO

De muziekprojecten voor het voortgezet onderwijs zijn eigentijds, fris en vernieuwend. De creativiteit van de leerlingen wordt uitgedaagd en hun muzikale vaardigheden worden ontwikkeld.

Overzicht muziekprojecten voortgezet onderwijs:

    • Songwriting
    • Popsongs zingen
    • Bandcoaching
    • BAM! Percussion

Naast de muziekprojecten is het ook mogelijk met één leerjaar of meerdere een grote voorstelling in te studeren. In dat geval werkt LIMAI samen met Het Theaterbedrijf (Mariëlle Tolhuisen) en Nicole Oerlemans (dans). De afgelopen 5 jaar maakten zij voor het Baudartius College in Zutphen een aantal grote voorstellingen voor de Kunst & Cultuur leerlijn.

Referenties
Benieuwd binnen welke instellingen en op welke scholen LIMAI vanaf 2005 actief is geweest? Klik hier.

Andere Projecten

Aanbod PO

basisschool

Op zoek naar een muziekproject voor de basisschool? Kijk dan eens hier. Van schoolpleinconcert tot feestelijke themaweek. Voor alle groepen.

Aanbod voor peuters

kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, vve

Een muziekproject voor peuters stimuleert de cognitieve en motorische ontwikkeling van de kinderen. Door de verschillende herkenbare liedjes en versjes leren ze spelenderwijs nieuwe woorden.

PLAY#GROUND

hele school

Een week lang staat de hele school op zijn grondvesten te swingen. Elke klas zingt en maakt muziek die speciaal voor dit project is gecomponeerd. We werken toe naar een groot spektakel waar iedereen naar mag komen kijken. We beginnen in elke groep apart, maar uiteindelijk treden we met de hele school op: we maken één groot concert!

Aanbod BSO/Brede school

brede school, BSO

Vind hier een muziekproject voor de Brede School of BSO. Zingen, muziektheater, AMV? Kinderen maken met veel plezier muziek met een project van LIMAI.