LIMAI muziek

Wij bedenken originele manieren om mensen met muziek in aanraking te brengen.

Neem contact met ons op

Over Limai

Hoe het begon

Lize en Maite studeerden samen Docent Muziek aan het conservatorium in Zwolle. In 2007 ontwikkelden ze hun eerste naschoolse project voor het basisonderwijs. Inmiddels zijn ze jaarlijks op ruim 100 scholen actief en is het team flink uitgebreid. Zien waar LIMAI sinds 2005 actief is geweest? Bekijk de kaart.

Procesgericht muziekonderwijs

Of het nu om korte muziekworkshops, grote projecten voor kinderen of deskundigheidsbevordering voor leerkrachten gaat; LIMAI werkt altijd vanuit een procesgerichte didactiek. Het doel is altijd om mensen te inspireren en vanuit hun eigen creativiteit en vaardigheden verder te brengen.

Lize en Maite gaan vaak naar concerten, kindervoorstellingen en festivals om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen de podiumkunsten en om inspiratie op te doen voor hun eigen werk.

Maatwerk

Naast het bestaande aanbod is het mogelijk om een traject op maat aan te vragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de opening van een Brede School of een themaweek, maar ook aan coaching on the job of studiedagen deskundigheidsbevordering muziek.

Hulp nodig bij het aanvragen van subsidie (bijvoorbeeld Muziek Impuls of CMK?), neem contact op.