Zangles in Deventer

Alle informatie over de zanglessen is te vinden op de website zanglesindeventer.nl.

In de IJsselvilla in Deventer wordt zangles gegeven aan alle leeftijden. Zingen is niet alleen erg leuk om te doen, het is ook erg goed voor je. Tijdens zangles leer je om je stem gezond te gebruiken en op een natuurlijke manier adem te halen. Door je bewust te zijn van je houding sta je zelfverzekerder in het leven.

Lesopbouw
De lessen beginnen elke week met verschillende oefeningen waarmee we de stem opwarmen. We doen oefeningen voor je ademhaling, we breiden je bereik uit en je leert verschillende zangtechnieken. Zo leer je je stem goed kennen en kun je de klankkleur aanpassen wanneer jij dat wilt.
Na het inzingen werken we de rest van de les aan een pop- of jazznummer.

Repertoire
De nummers die je zingt kiezen we in overleg. Het is erg belangrijk dat jij muziek zingt waar je zelf iets mee hebt. Soms kiest de docent een nummer voor je uit dat je helpt in je ontwikkeling.

Lesduur
De lessen zijn wekelijks en duren een half uur of drie kwartier. Als je dat prettig vindt kun je ook elke veertien dagen een uur les krijgen.

De docenten
Je krijgt les van één van de vier zangdocenten bij LIMAI: Lize Reitsma, Maite Roest, Lisanne de Jong of Miriam Meijer. Deze docenten zijn alle vier afgestudeerd aan het conservatorium en hebben daarnaast extra zanglessen gevolgd en zich verdiept in verschillende zangmethoden zoals EVT (Estill Voice Training) en CVT (Complete Vocal Technique).

Samen zingen
De lessen zijn individueel, maar samen muziek maken is het leukste dat er is. We raden je daarom aan om zo snel mogelijk in een band of koor te gaan zingen. Daarnaast organiseert LIMAI twee keer per jaar een voorzingavond waar de meeste leerlingen (ongeacht niveau!) aan mee doen. De voorzingavonden vinden plaats aan het einde van het seizoen (vlak voor de zomervakantie) en rond kerst. Tijdens de voorzingavonden doe je podiumervaring en inspiratie op.

Proefles
Je hebt nu een aardig idee hoe een zangles er aan toe gaat. Het beste is om het nu gewoon een keer te proberen! Klik hiernaast op ‘meld je direct aan’ voor een proefles.

Andere Cursussen

PRIMO (AMV)

4-7 jaar

primo3

Is jouw kind niet weg te slaan bij de piano? Werkt de gitaar als een magneet? Wordt er vrolijk op pannen getikt en zingt je kind de hele dag? Dan is PRIMO een goed idee. We oefenen op maandagmiddag.

Muziektheorie

alle leeftijden

Kwintencirkel-intervallen-293x300

Volg les in muziektheorie, gehoortraining en solfège in Deventer. Toegepast, praktisch en leuk. Voor alle leeftijden. Voor zangers en instrumentalisten.

Cursus Ukelele

groep 5 t/m 8

IMG_1288

Je leert je akkoorden en melodieën spelen. De kleine ukelele is ideaal en handzaam voor kinderen. In korte tijd leer je muziek maken in een groep.

Tiny Tunes

18

Tiny Tunes is muziekles voor peuters en hun ouders. We zingen liedjes, bewegen op muziek en spelen op instrumenten.  Docente Eline Ruisch stelt de kinderen op hun gemak en laat ze op een speelse manier kennismaken met muziek. Ze maakt gebruik van allerlei materialen zoals prentenboeken, handpoppen en natuurlijk een heleboel instrumenten die de kinderen […]

Zang- & Pianoles (combi)

vanaf 8 jaar

kleinzaal

Zingen is niet alleen erg leuk om te doen, het is ook erg goed voor je. Nog leuker wordt het als je jezelf kunt begeleiden op een akkoordinstrument. De cursus wordt aangepast aan het niveau en de muzieksmaak van de cursist.

Zang- & Gitaarles (combi)

vanaf 8 jaar

Gitaarles

Zingen is niet alleen erg leuk om te doen, het is ook erg goed voor je. Nog leuker wordt het als je jezelf kunt begeleiden op een akkoordinstrument. De cursus wordt aangepast aan het niveau en de muzieksmaak van de cursist.