Zang- & Pianoles (combi)

Alle informatie over de zanglessen is te vinden op de website zanglesindeventer.nl.

Leer jezelf begeleiden
Zingen is niet alleen erg leuk om te doen, het is ook erg goed voor je. Tijdens de zang- & gitaarles leer je om je stem gezond te gebruiken en op een natuurlijke manier adem te halen. Door je bewust te zijn van je houding sta je zelfverzekerder in het leven. Akkoorden leren op de piano is niet moeilijk en zodra je er een paar hebt geleerd kun je al een heleboel liedjes begeleiden.

Beginners en gevorderden
De cursus wordt aangepast aan het niveau van de cursist. De liedjes kiezen we in overleg.

Wat leer je allemaal?
– liedjes spelen en zingen
– akkoorden spelen en begrijpen
– begeleidende ritmes die karakteristiek zijn voor het nummer instuderen
– een goede houding achter de piano
– gezond stemgebruik

Samen zingen
LIMAI organiseert twee keer per jaar een voorzingavond waar de meeste leerlingen (ongeacht niveau!) aan mee doen. De voorzingavonden vinden plaats aan het einde van het seizoen (vlak voor de zomervakantie) en rond kerst. Tijdens de voorzingavonden doe je podiumervaring en inspiratie op.

Proefles
Je hebt nu een aardig idee hoe een zangles er aan toe gaat. Het beste is om het nu gewoon een keer te proberen! Klik hiernaast op ‘meld je direct aan’ voor een proefles.

 

Andere Cursussen

PRIMO (AMV)

4-7 jaar

primo3

Is jouw kind niet weg te slaan bij de piano? Werkt de gitaar als een magneet? Wordt er vrolijk op pannen getikt en zingt je kind de hele dag? Dan is PRIMO een goed idee. We oefenen op maandagmiddag.

Zangles in Deventer

individueel

juf zingt

Zingen is niet alleen erg leuk om te doen, het is ook erg goed voor je. Tijdens de zanglessen leer je om je stem gezond te gebruiken en op een natuurlijke manier adem te halen. Klik hier voor meer informatie en een gratis proefles!

Muziektheorie

alle leeftijden

Kwintencirkel-intervallen-293x300

Volg les in muziektheorie, gehoortraining en solfège in Deventer. Toegepast, praktisch en leuk. Voor alle leeftijden. Voor zangers en instrumentalisten.

Cursus Ukelele

groep 5 t/m 8

IMG_1288

Je leert je akkoorden en melodieën spelen. De kleine ukelele is ideaal en handzaam voor kinderen. In korte tijd leer je muziek maken in een groep.

Tiny Tunes

18

Tiny Tunes is muziekles voor peuters en hun ouders. We zingen liedjes, bewegen op muziek en spelen op instrumenten.  Docente Eline Ruisch stelt de kinderen op hun gemak en laat ze op een speelse manier kennismaken met muziek. Ze maakt gebruik van allerlei materialen zoals prentenboeken, handpoppen en natuurlijk een heleboel instrumenten die de kinderen […]

Zang- & Gitaarles (combi)

vanaf 8 jaar

Gitaarles

Zingen is niet alleen erg leuk om te doen, het is ook erg goed voor je. Nog leuker wordt het als je jezelf kunt begeleiden op een akkoordinstrument. De cursus wordt aangepast aan het niveau en de muzieksmaak van de cursist.