Cursus Ukelele

Een handzaam instrument
In een aantal lessen leer je akkoorden en melodieën spelen op dit grappige ‘kleine gitaartje’. Met zijn kleine klankkast en vier snaren (in plaats van zes bij een ‘echte’ gitaar) is dit instrument ideaal en handzaam voor kinderen. In korte tijd leer je muziek maken in een groep.

Kleine groep
Tijdens de lessen krijg je duidelijke uitleg en een handig werkboekje. De ukelele schaf je zelf aan zodat er ook thuis geoefend kan worden. Maximaal 12 deelnemers per groep.

Presentatie
Aan het einde van de cursus laten we aan vrienden en familie horen wat we hebben geleerd.

Docent
De lessen worden gegeven door Eline Ruisch.

Andere Cursussen

PRIMO (AMV)

4-7 jaar

Is jouw kind niet weg te slaan bij de piano? Werkt de gitaar als een magneet? Wordt er vrolijk op pannen getikt en zingt je kind de hele dag? Dan is PRIMO een goed idee. We oefenen op maandagmiddag.

Zangles in Deventer

individueel

Zingen is niet alleen erg leuk om te doen, het is ook erg goed voor je. Tijdens de zanglessen leer je om je stem gezond te gebruiken en op een natuurlijke manier adem te halen. Klik hier voor meer informatie en een gratis proefles!

Ukelele Volwassenencursus

ukelele cursus

Ligt jouw ukelele te verstoffen omdat je niet goed weet waar je moet beginnen? Wil je de basis leren? Tips om zelf verder te kunnen? Snel liedjes kunnen begeleiden? Neem dan je ukelele mee en kom naar de basiscursus van Eline Ruisch. BeginnerscursusDe cursus is geschikt voor mensen die zichzelf al een beetje hebben leren […]