PRIMO (AMV)

PRIMO = Pre instrumentaal muziekonderwijs
PRIMO is bedoeld voor kinderen die nog geen instrument bespelen. De kinderen leren zingen, op instrumenten spelen en noten lezen. Elke les leren de leerlingen een nieuw lied met een instrumentale begeleiding. Vroeger werden deze lessen ook AMV (Algemene Muzikale Vorming) genoemd.
Kinderen die eerder mee hebben gedaan kunnen opnieuw instromen. De liedjes worden per cursus opnieuw gekozen.

Fantasie stimuleren
Improviseren en bewegen op muziek nemen een vaste plek in binnen de lessen. Daarnaast bedenken we samen verhalen waar de kinderen muziek bij maken (zoals in een hoorspel) en waar liedjes bij worden gezocht of geschreven.

Kleine groep
Door de kleine groep is er aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van alle kinderen.

Presentatie
Tijdens de laatste les is er een feestelijke presentatie voor ouders.

Docent
De lessen worden gegeven door Eline Ruisch.

Andere Cursussen

Zangles in Deventer

individueel

Zingen is niet alleen erg leuk om te doen, het is ook erg goed voor je. Tijdens de zanglessen leer je om je stem gezond te gebruiken en op een natuurlijke manier adem te halen. Klik hier voor meer informatie en een gratis proefles!

Cursus Ukelele

groep 5 t/m 8

Je leert je akkoorden en melodieën spelen. De kleine ukelele is ideaal en handzaam voor kinderen. In korte tijd leer je muziek maken in een groep.

Ukelele Volwassenencursus

ukelele cursus

Ligt jouw ukelele te verstoffen omdat je niet goed weet waar je moet beginnen? Wil je de basis leren? Tips om zelf verder te kunnen? Snel liedjes kunnen begeleiden? Neem dan je ukelele mee en kom naar de basiscursus van Eline Ruisch. BeginnerscursusDe cursus is geschikt voor mensen die zichzelf al een beetje hebben leren […]