Cursussen

Hier vindt u informatie over zangles, muziekles en korte cursussen voor kinderen in Deventer.

Duur
De individuele zanglessen lopen het gehele seizoen (september-juli). De cursussen bestaan meestal uit ongeveer 12 lessen. In de schoolvakanties is er geen les.

Presentatie
Elke cursus wordt afgesloten met een presentatie voor ouders en vrienden.
Voor zangers en zangeressen is er twee keer per jaar een voorzingavond. Deze vinden plaats in december en juli.

Locatie
De lessen worden gegeven in de IJsselvilla aan de Zutphenseweg 2 in Deventer, nabij het Havenkwartier en de A1.

Zangles in Deventer | Voor alle leeftijden

Jaro2

Zingen is niet alleen erg leuk om te doen, het is ook erg goed voor je. Tijdens de zanglessen leer je om je stem gezond te gebruiken en op een natuurlijke manier adem te halen. Door je bewust te zijn van je houding sta je zelfverzekerder in het leven. Repertoire kiezen we in overleg. Jezelf leren begeleiden op piano of gitaar is ook mogelijk.

PRIMO (AMV)

4-7 jaar

primo3

Is jouw kind niet weg te slaan bij de piano? Werkt de gitaar als een magneet? Wordt er vrolijk op pannen getikt en zingt je kind de hele dag? Dan is PRIMO een goed idee. We oefenen op maandagmiddag.

Muziektheorie

alle leeftijden

Kwintencirkel-intervallen-293x300

Volg les in muziektheorie, gehoortraining en solfège in Deventer. Toegepast, praktisch en leuk. Voor alle leeftijden. Voor zangers en instrumentalisten.

Cursus Ukelele

groep 5 t/m 8

IMG_1288

Je leert je akkoorden en melodieën spelen. De kleine ukelele is ideaal en handzaam voor kinderen. In korte tijd leer je muziek maken in een groep.

Tiny Tunes

18

Tiny Tunes is muziekles voor peuters en hun ouders. We zingen liedjes, bewegen op muziek en spelen op instrumenten.  Docente Eline Ruisch stelt de kinderen op hun gemak en laat ze op een speelse manier kennismaken met muziek. Ze maakt gebruik van allerlei materialen zoals prentenboeken, handpoppen en natuurlijk een heleboel instrumenten die de kinderen […]

Zang- & Pianoles (combi)

vanaf 8 jaar

kleinzaal

Zingen is niet alleen erg leuk om te doen, het is ook erg goed voor je. Nog leuker wordt het als je jezelf kunt begeleiden op een akkoordinstrument. De cursus wordt aangepast aan het niveau en de muzieksmaak van de cursist.

Zang- & Gitaarles (combi)

vanaf 8 jaar

Gitaarles

Zingen is niet alleen erg leuk om te doen, het is ook erg goed voor je. Nog leuker wordt het als je jezelf kunt begeleiden op een akkoordinstrument. De cursus wordt aangepast aan het niveau en de muzieksmaak van de cursist.

Vindt u niet wat u zoekt?
Wij maken ook cursussen op maat!Meer informatie