Ongelofelijke Herrie

Over Herman (a.k.a. Ongelofelijke Herrie)
Herman is een enthousiast mannetje. Maar hij is niet zoals alle anderen. Herman is namelijk een superheld, met speciale superkrachten. Deze krachten gebruikt hij graag om anderen te helpen als ze in moeilijkheden zijn. Dan heet hij niet meer gewoon Herman, maar Ongelofelijke Herrie. Ongelofelijke Herrie kan dingen die anderen niet kunnen, en dat maakt hem speciaal. Maar speciaal zijn is niet makkelijk. Want Herman heeft zijn superkrachten niet altijd onder controle. En als hij de controle verliest, dan kan hij het niet meer alleen af. Dan heeft hij hulp nodig van andere helden!

Help jij Ongelofelijke Herrie Heldendaden doen?

Tweeluik: workshops fotografie en filmmuziek
Tijdens de workshop filmmuziek maken de leerlingen zelf de muziek en geluiden bij de stomme film van Ongelofelijke Herrie. Daarnaast leren ze een lied over Herrie. Tijdens de workshop fotografie maken de leerlingen twee portretfoto’s. Ze onderzoeken wat het is en hoe het eruit ziet om “super” te zijn en maken een normale en een “super” foto van elkaar. De fotografieworkshops worden georganiseerd door Janko Bartelink van Zeggis Media.

Didactische verantwoording
Voor elk muziekproject en elke muziekworkshop is een didactische verantwoording beschikbaar. Hierin staat aan welke kerndoelen gewerkt wordt en welke competenties uit de leerlijn muziek van SLO aangesproken worden bij de leerlingen. Stuur een mail als u interesse heeft in de didactische verantwoording.

Referenties
Benieuwd binnen welke instellingen en op welke scholen LIMAI vanaf 2005 actief is geweest? Klik hier.

Vraag meer informatie aan